Bassols Energía Noticias

Tens un vehicle electric? A Bassols Energia t'oferim una tarifa única que s'adapta a les teves necessitats i el millor, tot en una sola tarifa. Podràs carregar el teu vehicle elèctric, tant a la teva empresa com a casa teva.

🌱Energia 100% verda
🌐 http://www.bassolsenergia.com

Oberta la convocatòria per a sol·licitar ajuts lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, i a la implantació́ de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial.

+info: https://cutt.ly/JUtqFuo

El dilluns 6 i el dimecres 8 les oficines estaran tancades, però recorda que t’ho posem fàcil perquè des de la teva Oficina Virtual puguis fer tots els tràmits que necessitis sempre que vulguis😉

http://www.bassolsenergia.com

Sabies que a través d'una bateria intel·ligent pots emmagatzemar la teva energia solar durant les hores de màxima radiació solar per a consumir-la les 24 hores del dia 365 dies a l'any?

Si vols generar el teu sistema solar entra a la nostra pàgina web http://www.bassolsenergia.com

Aquest és l'últim cap de setmana per veure l'espai Bassols al @lluernia , el festival del foc i de la llum d' #olot. La instal·lació, creada per Manel Quintana, és l'anomenada "Delight" i la trobareu al Claustre de l'Hospici.

Ja que comença un cap de setmana de pluja i fred, us deixem 10 consells per estalviar energia i fer un consum responsable❄️

1️⃣Deixeu entrar la màxima radiació solar.
2️⃣Eviteu tenir els llums encesos inútilment: posar sensors de moviment o interruptors dividits són alguns trucs.

Avui comença la desena edició del festival del foc i de la llum d'#Olot, el @lluernia

Estem molt contents de col·laborar-hi. Aquest any, l’espai Bassols serà el Claustre de l’Hospici i es podrà visitar des d'avui fins el 21 de novembre.

Un mes després, encara seguim amb ressaca emocional per tot el que vam viure a la #trailwalker organitzada per @OxfamIntermon Vam tornar a participar a la cursa solidària i ens sentim molt orgullosos/es d'haver recaptat un total de 3.756€ per a una causa benèfica💚

✍🏼Estem molt contents d’haver signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona. Oferirem als col·legiats assessorament energètic gratuït per optimitzar el seu consum elèctric.

@GironaCetig

📢 A Bassols Energia tenim una nova tarifa: la Llar 24 hores. Amb aquesta tarifa no cal preocupar-se del rellotge ja que es paga el mateix preu durant tot el dia per l’energia consumida.

Guanya tranquil·litat i gaudeix de l’energia 100% verda més propera.💡🌱

Des de Bassols Energia us volem desitjar unes bones #FestesDelTura a tots i a totes🎊

Recuperem l'energia de la festa💡🎉 però sempre amb precaució😷
-
#bassolsenergia #FdT #festesdeltura2021 #olot #festamajor #culturapopular

Aquesta setmana s’ha presentat tota la programació de la 30a edició de Temporada Alta🎭

Des de Bassols Energia, estem molt contents de col•laborar-hi un any més👏🏻💚

#bassolsenergia #temporadaalta #temporadalta2021 #cultura #culturagirona

Saps quina potència necessites?💡

✅Els clients de Bassols Energia, podeu veure a través de l’Oficina Virtual la potència que teniu contractada i la que realment acabeu consumint per tal d’optimitzar la potència i pagar per allò que realment consumiu.

http://www.bassolsenergia.com

👉🏼Ets client de Bassols Energia? Aquest estiu, siguis on siguis, t’ho posem fàcil per fer tots els tràmits que necessitis des de la teva Oficina Virtual.

📩A més pots consultar el consum elèctric de casa teva i rebre les factures en format electrònic.

http://www.bassolsenergia.com

Load More...